Welkom bij Dennis Bouter Hoveniersbedrijf

Welkom op de nieuwe site van Hoveniersbedrijf Dennis Bouter. Hoveniersbedrijf Dennis Bouter kan u van dienst zijn bij alles wat betrekking heeft op uw tuin, balkon of uw serre, maar ook bijvoorbeeld voor uw kantoor of bedrijfsterrein. U kunt hierbij denken aan tuinontwerp, tuinaanleg, (sier)bestrating, het plaatsen van afscheidingen en schuttingen; het aanleggen van vijvers en waterpartijen; grote planten, al dan niet met sierpot en/of hydrocultuur; kortom, Dennis Bouter kan u behulpzaam zijn bij alles wat u in en om uw tuin kunt tegenkomen en graag veranderd wil zien.

Meestal heeft u zelf al een beeld over hoe de tuin eruit moet komen te zien, bijvoorbeeld een moderne of een klassiek ogende tuin. Ook kan het zijn dat uw voorkeur uitgaat naar een natuurlijke of een kindvriendelijke tuin. Bij het “vertalen” van uw ideeën en wensen naar een concreet tuinplan willen wij u graag behulpzaam zijn. Of het nu gaat om een volledig tuinontwerp of een advies over bijvoorbeeld de beplanting van een schaduwborder, samen komen we er uit!

Graag kom ik, geheel vrijblijvend, bij u langs om uw tuinwensen met u te bespreken, of om het fotoboek te laten zien om ideeën op te doen. Op basis hiervan stel ik een aanbieding samen voor de aanleg van uw persoonlijke droomtuin, die past binnen uw budget.